Lion Sails en Quantum Sails slaan de handen ineen

Lion Sails heeft de handen ineen geslagen met Quantum Sails. Lion Sails Holland BV is eigendom van Ton Leeuwestein, al 46 jaar een bekend en zeer gerespecteerd zeilmaker in zuidelijk Nederland en de Vlaamse kust.

Quantum Zuid West / Lion Sails is gelegen aan de dijk in het Zeeuwse Kats. De zeilmakerij ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van de Zeelandbrug en is daardoor vanuit heel Zeeland vrijwel binnen een half uur te bereiken. Eenmaal binnen zullen Ton en zijn team u vakkundig te woord staan en uitleg geven over Quantum zeilen. U kunt bij Lion Sails terecht voor nieuwe cruise, performance cruise en wedstrijd zeilen, service aan uw bestaande zeilgarderobe, canvasreparaties en nieuw canvaswerk.

Door de toevoeging aan het Quantum dealernetwerk zijn wij in staat om u vanuit alle grote vaargebieden in Nederland en de Vlaamse kust snel en vakkundig van dienst te zijn.

Lion Sails kan door deze samenwerking gebruik maken van alle expertise en de productiefaciliteiten van Quantum Sails. “De ontwikkelingsafdeling van Quantum is beroemd. We leveren de snelste zeilen voor een concurrerende prijs. Als je aan de top wilt meedraaien moet je eenvoudigweg samenwerken met een van de marktleiders” aldus Ton Leeuwestein.

Ton glimt van trots als hij vertelt over de samenwerking. “Lion Sails is door deze samenwerking klaar voor de toekomst. Ik meet de zeilen op, Quantum voegt daar haar expertise aan toe en produceert de zeilen. Zo heb ik ook weer meer tijd voor zeilreparaties en andere werkzaamheden.”

Quantum Sails verwelkomt Ton en zijn medewerkers in haar dealernetwerk. De jarenlange ervaring van Lion Sails en de commitment van Quantum Sails om de hoogst mogelijke kwaliteit zeilen te leveren vormt de perfecte match voor zowel toer-als wedstrijdzeilers.

www.quantumsails.nl 

terug