Linssen Yachts verbouwt meubelfabriek

De afdeling interieurbouw van Linssen Yachts BV is sinds 2012 gesitueerd in Echt, op ca. 10 kilometer van de werf in Maasbracht, met een geavanceerde productielijn voor de prefabricatie van interieurmodules. Centraal hierin staan kwaliteitsbewaking, efficiency en een gestroomlijnd logistiek proces.

Efficiënte interieurbouw
Dit voorjaar zal de meubelfabriek flink worden verbouwd voor de productie van de meubels, interieurmodules, vloeren en wanden van de Grand Sturdy 52.9 AC Variotop®/Wheelhouse en Grand Sturdy 58.9 AC Variotop®/Wheelhouse (op dit moment is bouwnummer 1 – een Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse – al in de machinekamerfase).

Aan de buitenzijde worden de gevels opnieuw beplaat – geheel in lijn met de hoogwaardige uitstraling van de werf in Maasbracht – en wordt er ook een volledig nieuwe entree gemaakt met nieuwe laad- en losplaatsen voor de vrachtwagens. De belangrijkste aanpassingen worden echter aan de binnenzijde gedaan. De gestroomlijnde werkwijze (binnenkomst platen, uitfrezen, in elkaar zetten tot modules en lakken) wordt sterk verbeterd. Hiervoor moeten sommige ruimtes worden aangepast, diverse machines worden verplaatst en afzonderlijke werkplekken worden vergroot. Zo zal de meubelfabriek straks helemaal klaar zijn voor de toekomstige Linssen-modellen.

De introductie van de Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse zal plaatsvinden op de Linssen Yachts Boat Show in november. 

www.linssenyachts.com

terug