Linssen Yachts kondigt de Linssen In-Water Boat Show 2014 aan

Het voorjaar zit in de lucht, het is nauwelijks winter geweest en iedereen wil weer het water op. Dat kan, ook bij Linssen Yachts. Vanaf vrijdag 23 mei organiseert Linssen Yachts de jaarlijkse Linssen In-Water Boat Show. Voor de zesde keer alweer kunt u zich van vrijdag tot en met maandag laten inspireren door de wereld die Linssen heet.

De Linssen In-Water Boat Show is opgezet als proefvaartevenement. Ervaar en beleef Linssen-jachten daar waar ze in hun element zijn: in en op het water. Maak met een ervaren schipper een proefvaart met het schip van uw keuze. Zo kunt u zelf de uitstekende vaareigenschappen en lage geluidsniveaus van een Linssen ervaren. Diverse modellen uit het Linssen-programma zullen in de Linssen-haven klaarliggen.

Op de Linssen In-Water Boat Show 2014 zult u veel nieuws en natuurlijk ook veel vertrouwds ontdekken – onze jachten staan immers al 65 jaar bekend om hun betrouwbaarheid, waardevastheid en unieke karakter.

Vanzelfsprekend kunt u ook binnen – in de showrooms en de Collection-showroom – een brede keur aan nieuwe en gebruikte jachten in topconditie bewonderen. Misschien zit uw droomjacht er wel tussen! Ga mee op ontdekkingsreis en laat u door de ervaren Linssen-medewerkers rondleiden in de wereld van onze stalen jachten.

De Linssen In-Water Boat Show duurt van vrijdag 23 t/m maandag 26 mei, dagelijks van 10.00 tot 16.00.
www.linssenyachts.com 

terug