Geweldig aanbod aan noviteiten op de Nationale Sloepenshow

De Nationale Sloepenshow 2014 onderscheidt zich van alle andere bootshows door het onovertroffen aanbod aan sloepen en tenders. “Alle bekende merken zijn 21 en 22 juni present. Dit jaar met een geweldig aanbod aan noviteiten,” aldus organisator Henk Nooter.

Zo er is de mogelijkheid te proefvaren met onder andere de “HISWA Motorboot van het jaar 2014” de Interboat Neo S-Line, de Enkhuizensloep 500, de Primeur 600 en 700, de Rapsody R29, de Antaris 55, de Cooper800, de Seafury 700, ze zijn er allemaal en nog veel meer. 

Interessant zijn de regelmatige demonstraties op de helling in de haven met de moderne Vanclaes boottrailer. Op de maritieme markt zijn een flink aantal deelnemers aanwezig met watersportartikelen van touwwerk tot zonnebrillen en van zonnepanelen tot antieke scheepsuitrusting. Ook alternatieven voor een teakdek worden getoond. Kortom een interessant breed aanbod.

In de haven tussen de sloepen ligt het drijvende platform met daarop de bezoekers en exposanten lounge van sloepen en lifestyle magazine “GodeVaert”. Voor uitgebreide informatie over nieuwe en gebruikte boten zorgen de bekende bladen zoals GodeVaert, YachtFocus, Boten te Koop en BOTEN.NL.

De show is nu met nog 2 maanden voor het zover is zo goed als volgeboekt. Echter de Bataviahaven biedt meer dan voldoende ruimte om vrijwel onbeperkt te kunnen uitbreiden. Voor geïnteresseerde deelnemers geldt: aarzel niet te vragen naar de mogelijkheden. Bij de Nationale Sloepenshow kan veel!

Zoals altijd is het bezoek aan de Sloepenshow gratis. Bataviastad Outletshopping ligt naast de Bataviahaven. Zeker een bezoek waard.

www.nationalesloepenshow.nl 

terug