Flevo Marina Watersport Experience op 10 en 11 mei in Lelystad

Op Flevo Marina zijn bedrijven gevestigd uit alle categorieën van de watersport. Tijdens het weekend maken zij een interessant en uitgebreid programma, waarbij alle facetten van de watersport beleefd kunnen worden. Team Heiner organiseert vanaf Flevo Marina het ONK Matchracen. Daarnaast houden de watersportbedrijven open huis.

Op beide dagen kunt u van 10.00 uur tot 17.00 uur zelf de watersport ervaren en kennis maken met de verschillende watersportbedrijven bij Flevo Marina. Zo liggen diverse schepen van C-Yachts in de haven ter bezichtiging. Liefhebbers van Jeanneau zeil- en motorjachten, Prestige en Targa schepen kunnen bij Skips Yachting diverse jachten bekijken. Flevo Sailing organiseert enkele clinics en heeft instructeurs op beide dagen beschikbaar die vaarinstructies geven.

EYN pakt uit
Jachtmakelaars organisatie European Yachting Network is sterk vertegenwoordigd. EYN Jachtmakelaardij Noord-West houdt open huis voor alle jachten die aan de verkoopsteiger van de Flevo Marina te koop liggen. Normaal is het alleen mogelijk om volgens afspraak een boot te bezichtigen maar dit weekend zijn de boten vrij toegankelijk. Naast de boten die hun thuishaven in Lelystad hebben zullen ook boten van buiten Lelystad tijdens dit evenement aanwezig zijn. Alle boten zijn scherp geprijsd en de meeste zijn klaar voor vertrek. Jachtmakelaardij Noord-West beschikt over een ruim assortiment zeil- en motorboten in diverse prijsklassen. Wilt u zeker zijn dat de boot van uw dromen aanwezig is tijdens dit evenement, neem dan vooraf even contact op.

Overweegt u om uw boot te verkopen maar heeft u moeite met het vaststellen van een redelijke vraagprijs? Tijdens het Waterport Experience Lelystad biedt EYN Jachtmakelaardij Noord-West u een gratis waardebepaling van uw boot aan. Kom met uw boot naar de Flevo Marina en vraag naar jachtmakelaar Paul Rimmelzwaan voor deze gratis en vrijblijvende waardebepaling.

In de watersportwinkel van Flevo Marina is naast watersportonderdelen en vrijetijdskleding ook de specifieke technische zeilkleding van Musto te koop. Na een dagje varen of jachten bezichtigen kan men voor de inwendige mens terecht in Restaurant Aan ut Water. En met een prachtig uitzicht over de haven is het daar heerlijk toeven.

Bezoekers die met hun boot dit spetterende evenement willen bezoeken kunnen gratis gebruik maken van een passantenligplaats in de Flevo Marina.
Maar ook voor bezoekers die met de auto komen is er voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Bezoekadres: Overstag 20, 8221 RG Lelystad
Meer informatie op: www.e-y-n.com

terug