Enkhuizer watersportbedrijven komen samen op NautischEnkhuizen.nl

Nautische bedrijven in Enkhuizen bundelen hun krachten. De burgemeester en de betrokken ondernemers presenteren op donderdag 17 april op het gemeentehuis een nieuw platform: NautischEnkhuizen.nl.

Dit platform bestaat uit een actieve website waarop de bezoekende watersporter / recreant alle aangesloten Enkhuizer bedrijven en instellingen kan vinden die in de nautische industrie werkzaam zijn en of hun diensten aanbieden. Zo heeft men letterlijk in een enkele oogopslag alle adressen in kaart.

Enkhuizen is al jarenlang het centrum van de watersport aan het IJsselmeer met een historisch stadscentrum en uitstekende jachthavens. Minder bekend is dat Enkhuizen ook binnen de watersport industrie alles in huis heeft. Zelfs lokale ondernemers werden wel eens verrast door het feit dat een service die ze dachten van ver te moesten halen gewoon in Enkhuizen aanwezig is.  Hoe fijn zou het zijn als ook de bezoekende watersporter zou weten wat voor Service op nautisch gebied de gemeente Enkhuizen te bieden heeft. Onder het motto ‘samen sterk’ is er daarom een samenwerkingsverband opgezet waarin de Enkhuizer nautische bedrijven zich willen profileren.

Nautisch Enkhuizen.nl begint met een website. Eén website, overzichtelijk en toegankelijk, waar alle nautisch bedrijven zich kunnen profileren.  Met een overzichtskaart van Enkhuizen, voorzien van ‘pin-points’ om de positie van de watersportondernemers aan te geven.

De website is geschikt gemaakt voor alle soorten browsers, en te openen op smart phone, tablet en PC. Op dit moment wordt nog gewerkt aan een App die gratis te downloaden is voor nog meer gebruiksgemak.

www.nautischenkhuizen.nl

terug