Social Skipper maakt watersport weer betaalbaar

Aluminium botenbouwer Tenderline introduceert tijdens de Hiswa Amsterdam boatshow (stand 01.300) van 5 t/m 9 maart Social Skipper, een eigentijds en nieuw bootabonnement concept.

Als Social Skipper deel je het gebruik van een boot met 3 tot 4 anderen op basis van een all-in vergoeding per jaar. Alle gemakken die het bezit van een eigen boot biedt zijn daardoor volledig binnen je bereik en alle ongemakken nemen wij voor je uit handen.

In Nederland, waterland bij uitstek, is de bezettingsgraad van boten ontzettend laag en het steeds terugkerend onderhoud staat vaak op gespannen voet met de schaarse vrije tijd. De aanschafprijs en jaarlijkse kosten van ligplaats en verzekering schrikt vele liefhebbers af. “Dat willen wij veranderen,” vertelt initiatiefnemer Yvo Schotman. “Bij Social Skipper vinden wij dat boten er zijn om mee gevaren te worden! “

Social Skipper biedt de mogelijkheid om een boot met elkaar te delen en ervan te genieten zonder het noodzakelijke gedoe eromheen. “Vanaf nu kunnen (toekomstig) watersporters een streep zetten door de gedachte dat varen een dure hobby is.”

www.socialskipper.com

terug