Smits Jachtmakelaardij zoekt Russische kopersmarkt op

Smits Jachtmakelaardij heeft deelgenomen aan de 7e internationale tentoonstelling “Moscow Boat Show “ die van 11 tot en met 16 maart 2014 gehouden werd in Crocus-Expo te Moskou. René Smits is een actieve makelaar in motorjachten, motorsailors en sloepen die continue zijn bakens verzet. Het deelnemen aan zo’n grootschalige internationale beurs schept mogelijkheden voor contacten met buitenlandse agenten voor samenwerking. Nederland staat internationaal hoog aangeschreven om haar goed onderhouden boten. Een groot deel van de schepen wordt op dit moment door buitenlandse klanten aangekocht.

Op de Moscow Boat Show presenteerde Smits Jachtmakelaardij 12 van haar prestigieuze en solide motorjachten, specifiek afgestemd op de Russische markt. René heeft gesprekken gevoerd met potentiële klanten, bijgestaan door een Russische tolk die samen met René naar Moskou was gekomen. Met name de toewijding en de proactieve houding van René Smits werpt vruchten af; deze beursdeelname zal in Nederland zeker zijn vervolg krijgen. De bezoekersaantallen van de Moscow Boat Show konden beter, wat te wijten viel aan de onrusten in De Krim en de Oekraïne en dientengevolge de financiële gevolgen door devaluatie in de laatste weken van de Russische roebel.

www.smitsjachtmakelaardij.nl

terug