Proef de watersport bij Kempers Watersport tijdens de Mercury Days

Om de watersport in al haar facetten te kunnen beleven organiseert Kempers Watersport in samenwerking met Mercury op zaterdag 12 en zondag 13 april a.s. de Mercury Days in de jachthaven te Aalsmeer (bij Leimuiden).

Vrijwel alles wat door een Mercury of Mercruiser motor aangedreven kan worden ligt dan in het water om uit te proberen en experts van Mercury en de Kempers staf zijn er om u op weg te helpen en te informeren over de producten. Ook maakt u na inschrijving voor de Mercury Days kans op een Mercury F 150 EFI t.w.v. € 18.879,- in verband met het 75 jarig bestaan van Mercury.

Aansluitend organiseert Kempers Watersport in de week van 14 t/m 21 april een Kempers Watersport proefvaar-week, waarbij vele nieuwe producten van Boston Whaler, Linssen en Sea Ray in het water liggen, klaar om getest te worden. Er liggen niet alleen diverse demonstratieschepen klaar, ook met diverse gebruikte boten zijn proefvaarten mogelijk.

Eenieder is dus in deze week welkom om spontaan bij Kempers Watersport langs te komen. Heeft u belangstelling in een specifiek model, nieuw of gebruikt, dan is het raadzaam om u aan te melden zodat Kempers ervoor kan zorgen dat deze boot op het door u gewenste moment beschikbaar is.
Kempers Watersport moedigt u overigens aan om vooral ook uw gezin mee te nemen; een spannende tocht naar een leuke bestemming op de Westeinderplassen maakt het ook voor kinderen leuk.

De geplande activiteiten zijn:
• Buitenboordmotorcheck
• Sloepvaren
• Suppen
• Uurtje varen
• Vissen
• Wakeboard/waterski demonstraties
• Kinderanimatie (springkasteel)
• Muziek, eten en drinken

Alle watersportliefhebbers die de Mercury Days willen bezoeken, kunnen zich inschrijven en een gratis toegangskaart verkrijgen via de website http://www.mercury-marine.eu/mercury/nl/.

terug