For Sail Yachting nieuwe dealer van Sly Yachts

Naast de Nederlandse Contest Yachts en de Italiaanse Grand Soleil Yachts is For Sail Yachting per 1 maart 2014 ook dealer van de eveneens Italiaanse Sly Yachts.

De jonge, dynamische zeiljachtenwerf die de jachten produceert is in 2005 opgericht in Cesena, nabij Rimini. Eind 2013 nam Sly Yachts de werf Cantiere del Pardo, waar de jachten van Grand Soleil gebouwd worden, over. Met deze overname is For Sail Yachting gevraagd ook Sly Yachts te vertegenwoordigen.

Jan-Ward van Dantzig van For Sail Yachting over het agentschap: “De jachten van Sly Yachts zijn voor ons een mooie aanvulling waardoor wij naast de stijlvolle zeiljachten van Grand Soleil nu ook deze performance racers van Italiaanse topkwaliteit kunnen aanbieden. De opzet is hierbij hetzelfde als bij Grand Soleil. Breskens Jachtservice is importeur van de Benelux, waarbij wij als agent voor Nederland optreden. Voor aankoopadvies kunnen de Nederlandse geïnteresseerden te allen tijde bij ons terecht. De technische support en oplevering worden vervolgens weer verzorgd door Breskens Jachtservice. ”

Sly Yachts is een werf in bescheiden formaat en blinkt uit in haar custom build mogelijkheden. Voor het ontwerp van de jachten wordt gebruik gemaakt van de kennis en expertise van Studio Lostuzzi Yacht Design & Engineering, toonaangevend in ontwerpen van efficiënte en elegante zeilboten voor rustige cruisetochten en spannende regatta’s. De range bestaat uit jachten variërend van 38 tot 61 voet. Momenteel is de Sly 38 al te bezichtigen bij For Sail Yachting in Ouddorp. Ook is het mogelijk een proefvaart te maken.
 
For Sail Yachting
T: 0111-676131
www.forsailyachting.nl

terug