Boarnstream start dealerschap in Zwitserland

Tegelijk met de introductie van de Boarncruiser Elegance ‘Swiss Edition’ is de samenwerking met Bootswerft Rolf Müller AG gestart. Rolf Müller is een begrip in Zwitserland, sinds 1970 is de werf al aan de Bodensee gevestigd.

Rolf Müller is vanaf 1972 dealer van Hallberg-Rassy zeiljachten en zeer succesvol met de ondersteuning en verkoop van Hallberg-Rassy in Zwitserland, Zuid-Duitsland en Oostenrijk. Ook met de levering en het onderhoud van Hallberg Rassy zeiljachten van 9.40-19.00 m aan de Middellandse Zee houdt Rolf Müller en zijn geschoold vakpersoneel zich veelvuldig bezig.

De Boarnstream zocht een partner in Zwitserland die het vakwerk van botenbouw net zo begrijpt als De Boarnstream zelf. Naast kwaliteit, flexibiliteit, service en degelijkheid heeft Rolf Müller ook zeer veel ervaring met het onderhoud van de schepen. Zijn werf beschikt over een complete werkplaats en een grote winterstalling. Een veelomvattende service op het hoogste niveau is daarmee veiliggesteld.

Wies Hokwerda zegt: “Rolf Müller heeft dezelfde filosofie als De Boarnstream en dat is het perfecte ingrediënt voor een vruchtbare samenwerking. Ik ben dan ook blij dat we 1 maart het officiële startschot hebben kunnen geven”.

Meer informatie vindt u op www.boarnstream.com.

terug