Acht luxe huursloepen bij City Marina Rotterdam

Sinds kort is het mogelijk om Rotterdam en zijn omgeving  met een luxe sloep vanaf het water te ontdekken vanuit City Marina Rotterdam.  Door de centrale ligging van de haven zijn er diverse vaarmogelijkheden. Zo zijn er verschillende dag- en/of dagdeel tochten te maken door de Rotterdamse haven, maar ook de Rottemeren en de Kralingse Plassen zijn de moeite waard.

Voor een dagtocht liggen ook de Biesbosch, het Brielse Meer en de rivieren De Lek, De Oude Maas en De Hollandse IJssel binnen bereik. Aan deze rivieren zijn diverse interessante steden en dorpen te bezoeken, zoals Dordrecht, Gouda, Schoonhoven en Delft.
Bij de keuze voor een meerdaagse tocht zijn ook de Hollandse en Zeeuwse Delta of de Hollandse Plassen een leuke optie.

City Marina Rotterdam heeft een huurvloot bestaande uit een achttal luxe huursloepen, die men per dagdeel, dag, weekend, midweek of week kan huren.

www.citymarinarotterdam.nl

terug