Aanbod gebruikte boten op HISWA.nl

Watersporters die op zoek zijn naar een tweedehands boot, kunnen nu terecht op de website van HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersportindustrie. Op www.hiswa.nl/vindeengebruikteboot staan voortaan de gebruikte boten die te koop liggen bij HISWA-leden.

Van het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, profiteren zowel watersporters als watersportbedrijven. (Potentiële) watersporters hebben via hiswa.nl snel en makkelijk toegang tot het actuele aanbod van boten die in Nederland te koop zijn. Zoeken kan op verschillende manieren: op soort, prijs, lengte, diepgang, bouwjaar, categorie of materiaal. Uiteraard kent elke boot een uitgebreide omschrijving en zijn er foto’s en/of filmpjes beschikbaar.

Van 300 euro tot 19 miljoen euro
De website is altijd actueel: elke dag komen er boten bij. Er staan superjachten te koop, kleine bootjes maar ook boten van een paar duizend euro. De goedkoopste boot op de site is momenteel een Pelica kano van 300 euro, die te koop ligt bij Bouwmeester Watersport. Sea Independent biedt het duurste jacht aan: een Palmer Johnson Sport Yacht van ruim 19 miljoen. Op de website staan alleen bootadvertenties van bedrijven (HISWA-leden), niet van particulieren. HISWA-bedrijven bieden watersporters optimale zekerheid en duidelijkheid. Ze zijn verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden te gebruiken die in samenwerking met ANWB en Consumentenbond zijn opgesteld. Watersporters die zakendoen met een HISWA-bedrijf, kunnen zorgeloos varen. Consumenten vinden op www.hiswa.nl uiteraard ook alle andere relevante informatie over het kopen en keuren van een gebruikte boot, zoals de HISWA Algemene Voorwaarden en standaard koopovereenkomsten.

Centraal in stand op HISWA Amsterdam Boat Show
De stand op de HISWA Amsterdam Boat Show (standnummer 06.102) van HISWA Vereniging staat helemaal in het teken van de gebruikte botenmodule. Bezoekers kunnen in de stand op i-pads direct in het aanbod zoeken. HISWA-medewekers staan paraat om aanvullende informatie te geven over het kopen, keuren en onderhouden van een gebruikte boot.

Doorstroom in de markt bevorderen
Het stimuleren van de markt en het promoten van de watersport zijn de achterliggende doelstellingen. “HISWA is een autoriteit in de watersport. De website van HISWA is daarom de meest logische plek waar informatie over de watersport en boten samenkomt. Met de gebruikte botenmodule – waarvoor we samenwerken met mediabedrijf YachtFocus – bieden we extra meerwaarde van het HISWA-lidmaatschap. We hopen hiermee de doorstroom in de markt te bevorderen. Er gaat een langgekoesterde wens in vervulling”, aldus André Vink, directeur HISWA Vereniging.

www.hiswa.nl

terug