40-jarig jubileum SK-Jachtbouw

Op 1 mei 2014 bestaat SK-Jachtbouw 40 jaar en dat zullen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Vanaf donderdag 29 mei zullen SK-motorjachten uit alle windstreken van Nederland, Duitsland en Belgie in Sneek aanmeren. Eigenaar Tjerk Tuinstra: “We verwachten dat er vrijdag 30 mei minimaal 40 schepen voor de wal liggen bij SK-Jachtbouw aan de Houkesloot”. Alle aanwezige SK-eigenaren zullen elkaar treffen in een gezellige ambiance op het werfterrein.

Op zaterdagmorgen 31 mei zullen de SK-motorjachten als een “armada” door de binnenstad van Sneek varen, richting de Kolk bij de Waterpoort. Daarna neemt de Vereniging SK vloot (www.skvloot.nl) – club voor en door SK-eigenaren – de organisatie over voor het jaarlijkse “natte” treffen op het water.

www.sk-jachtbouw.nl

terug