Seamer introduceert nieuwe reeks rubberboten in Nederland

Op 17 februari is Seamer van start gegaan met de verkoop van een nieuwe lijn rubberboten in Nederland. Het aanbod van de gelijknamige onderneming omvat een complete reeks boten, variërend van 2.70 meter tot en met 3.90 meter, met airdeck bodem of aluminium vloer. Op korte termijn komt er ook een Rib-uitvoering met vaste polyester bodem De Seamer rubberboten zijn tevens als set leverbaar; compleet met bijpassende Selva motor en/of Kalf trailer. Levering met een jonge, gebruikte motor behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De initiatiefnemers, Vincent en Stijn Ham, zijn er als fervente watersporterbeoefenaars van overtuigd dat hun aanbod zowel kwalitatief als prijstechnisch sterk concurrerend is met de tot heden verkrijgbare, gelijksoortige boten op de Nederlandse markt. 

Seamer is overigens dealer van Epifanes, Hempel en Yachtcare onderhoudsproducten.

Seamer beschikt naast een webshop (www.seamer.nl) over een eigen showroom aan het Westeind 11 in Rosmalen.

terug