Gebruikte botenaanbod op HISWA.nl

Watersporters die op zoek zijn naar een tweedehands boot, kunnen nu ook terecht op www.hiswa.nl. Daar staan voortaan alle gebruikte boten die te koop liggen bij HISWA-leden. Van het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, profiteren zowel watersporters als HISWA-leden.

(Potentiële) watersporters hebben via hiswa.nl snel en makkelijk toegang tot het actuele aanbod van boten die in Nederland te koop zijn. Zoeken kan op verschillende manieren: op soort, prijs, lengte, diepgang, bouwjaar, categorie of materiaal. Uiteraard kent elke boot een uitgebreide omschrijving en zijn er foto’s en/of filmpjes beschikbaar. Bedrijven (HISWA-leden) vergroten de verkoopkans aanzienlijk: het bereik van hun bootadvertenties wordt in één klap verdubbeld.

Voor de gebruikte botenmodule ging HISWA Vereniging namelijk een samenwerking aan met mediabedrijf YachtFocus. Dat betekent dat advertenties van HISWA-leden die al een account hebben bij boten-te-koopsite www.yachtfocus.com, gratis en automatisch worden doorgeplaatst op www.hiswa.nl.

terug