Cobb gaat nog compacter

Cobb introduceert dit barbecueseizoen een nieuw model: de Cobb Compact. Dit nieuwe en kleinste model uit de collectie is ideaal voor iedereen die weinig opbergruimte heeft, thuis of onderweg. Daarnaast introduceert Cobb enkele verrassende nieuwe accessoires zoals een inventieve dekselhouder en een uitgebreid kookboek ‘Op de Cobb’.

De Cobb Compact bevat alle unieke eigenschappen van de Cobb: hij is veilig, zuinig, veelzijdig, in drie minuten heet en overal te gebruiken. Het model is leverbaar in een Pro en een Premier uitvoering. De dekselhouder is een inventief nieuw snufje in de collectie. De houder is erg handig als de deksel even van de Cobb af moet, bijvoorbeeld voor het keren van vlees.

Voor iedereen die de mogelijkheden van de Cobb wil ontdekken, is er het nieuwe kookboek ‘Op de Cobb’. Het kookboek bevat 42 recepten voor de lekkerste gerechten op de Cobb, van slow tot snel. Van gerookte zalm met waterkerssaus tot pittige gehaktballetjes en van gegrilde asperges tot American pancakes. Koken op de Cobb is puur plezier!

De Cobb is geschikt om mee te grillen, bakken, braden, wokken en roken. Koken met de Cobb is bovendien veilig en gezond. Met de Cobble Stone briket is de Cobb binnen 3 minuten heet, maar de onderkant blijft altijd koel. Hij kan dus overal neergezet worden, ook op tafel. Hij grilt indirect en rookt vrijwel niet omdat overtollig vet en olie wordt afgevoerd. Het veilige en compacte design maakt de Cobb geschikt om te gebruiken waar je maar wilt.

Kijk voor meer informatie op www.mijncobb.nl.

terug