Adverteer uw boot gratis op het YachtFocus Prikbord op de HISWA Amsterdam Boat Show

De succesvolle prikbordactie krijgt een vervolg: particuliere bootverkopers kunnen hun formulier ook opsturen voor de HISWA Amsterdam Boat Show. Het YachtFocus.com- en Waterkampioen-prikbord is een wand waarop particuliere bootverkopers gratis hun boot kunnen adverteren.

Zo werkt het:
Vul het formulier in en stuur het op. Er zijn 2 opties:
1. Open het digitale formulier via onderstaande link (let op: het laden kan even duren) en sla dit bestand op op uw computer. Klik op het fotoveld, zoek de digitale foto van uw boot op in uw computerbestanden en selecteer deze zodat de foto in het digitale formulier verschijnt. Vul vervolgens alle gevraagde bootgegevens in. Deze kunt u op de computer intypen. Sla het document nogmaals op en mail dit bestand als bijlage naar office@yachtfocus.com.
2. Heeft u geen digitale foto? Print dan het formulier uit. Plak een foto van uw boot op de aangegeven positie en vul de bootgegevens met pen in. Stuur het geprinte formulier voor 1 maart 2014 op naar:
YachtFocus, Postbus 182, 1180 AD Amstelveen

Wij prikken de pagina op het prikbord. Brengt u het formulier liever langs? We zien u graag op onze stand.

De spelregels
– Adverteren op het YachtFocus.com- en Waterkampioen-prikbord is geheel gratis.
– Elke particuliere bootverkoper mag meedoen, ook als u nog niet eerder bij YachtFocus adverteerde.
– De sluitingsdatum is 1 maart 2014.
– Stuur uw formulier zo spoedig mogelijk op. Want vol is vol!

De HISWA Amsterdam Boat Show loopt van 5 tot en met 8 maart.

De link naar het formulier
U vindt het formulier via de volgende link: YACHTFOCUS PRIKBORD FORMULIER

terug