Webasto nieuwe distributeur voor Oceanair

Oceanair, ‘s werelds belangrijkste leverancier van jaloezieën, blindering en stoffering binnen het marine segment, kondigt met trots aan dat Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V haar nieuwe distributeur is voor de Benelux markt.

Webasto en Oceanair hebben een gezamenlijke focus: het verzorgen van comfort op maat. Met deze focus wordt verwacht dat het partnerschap tussen de twee bedrijven, de markten binnen de Benelux een klantenservice kan bieden van hoog niveau. Beide partijen hebben ruime ervaring binnen het marine segment, en zien elkaar dan ook als versterkende factor om de markt nog beter te kunnen bewerken.

Jos Leeuwenstijn, Director Marketing & Sales bij Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V, vertelt; “We zijn er trots op dat we met dit fantastische merk mogen samenwerken. Met de ervaringen op gebied van marketing en het uitgebreide product portfolio voor interieur comfort oplossingen op maat, sluit Oceanair perfect aan op ons product gamma. In combinatie met onze beglazing, airco, verwarmingsproducten en marine daken geven de producten van Oceanair een prachtige uitstraling aan een schip. Tevens versterken deze producten ons motto; comfort leveren aan boord van onze klanten. We kijken er zeer naar uit om samen deze business verder te ontplooien”.

Ian Howarth, Sales & Marketing Director bij Oceanair, zegt;  “De samenwerking met Webasto Benelux biedt geweldige kansen voor Oceanair. Jos en zijn team hebben veel werkervaring op gebied van de jachtindustrie, Super Yachts en de retail markt. Dit belooft veel goeds voor de toekomst !”.

www.webasto.com

terug