Uitbreiding Jachthaven De Boarnstream van 140 naar 200 ligplaatsen

Met ingang van het voorjaar 2014 beschikt Jachthaven De Boarnstream over 200 vaste ligplaatsen. Dit is voor de Blauwe vlag drager een uitbreiding van 60 ligplaatsen, voornamelijk in de range van 10 – 14 m boxen. Ook zullen er enkele grote boxen (tot 23 m) worden gerealiseerd.

Jachthaven De Boarnstream is een unieke jachthaven, midden in het Friese merengebied gelegen aan het oude riviertje De Boorne en grenzend aan het Prinses Margrietkanaal, aan de rand van het nostalgische dorpje Jirnsum. De booteigenaren liggen hier op slechts 15 minuten varen van Grou of het Sneekermeer. Deze prachtige locatie is tevens een perfecte uitvalbasis naar bijvoorbeeld het IJsselmeer of Waddenzee. Met de auto is het maar 5 minuten van de A32.

De ligplaatsen zijn ruim bemeten en voorzien van degelijke, hoge steigers die de hele lengte van de boot bestrijken. Elke ligplaats kent z’n eigen onafhankelijke aansluiting van elektra. Op alle steigers kunt u beschikken over stromend water. Dankzij z’n bijzonder ruime opzet is het buitengewoon gemakkelijk manoeuvreren in de jachthaven.

Jachthaven De Boarnstream onderscheidt zich door rust, netheid, vrijheid en de natuur. De haven is o.a. voorzien van een zeer luxe toiletgebouw met eigen wasserette, WiFi, er wordt gewerkt met het Sepkey systeem en bovendien is het terrein beveiligd d.m.v. een slagboom en automatisch hek.

De haven is onderdeel van De Boarnstream Marine Group en daarom kan full service geboden worden: onderhoud, refit, winterstalling, sliphelling, 100-tons travellift en ruime winterbergingsvoorzieningen.

Meer informatie vindt u op www.boarnstream.com/nl/jachthaven

terug