Supersnel internet aan boord met Hubbax

Navistek Yacht Services uit Groningen brengt een nieuwe internetantenne op de Nederlandse markt. Snel internet aan boord steeds vaker onmisbaar, ook op plekken waar slecht bereik is wil men de weerberichten bekijken, mail ophalen of de kinderen on-line laten surfen.  Een stabiele en krachtige antenne kan dan meestal de frustratie van wegvallende verbindingen wegnemen.  

Vaak bieden normale telefoons en internet sticks in buitengebieden geen goed ontvangst, laat staan benedendeks. Met de nieuwe HubbaX 3G antenne hebben alle gasten aan boord via wifi of bedraad netwerk toegang tot internet. De HubbaX is een dome antenne die vier zeer krachtige automatisch schakelende richtantenne’s in zich heeft. Hierdoor wordt steeds het krachtigste signaal binnengehaald, tot zelfs wel 20 mijl uit de kust.

Er hoeft alleen maar een 3G data simkaart in de antenne geplaatst te worden en er zijn snelheden haalbaar tot 21 Mbps. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen te internetten, maar ook om te telefoneren via internet, beveiligingscamera’s aan te sluiten en zelfs een hotspot op te zetten. Zo kan de HubbaX ook goed gebruikt worden op de chartervaart, rondvaartboten en bij andere commerciële doeleinden.

De HubbaX werkt met elke data sim kaart en is provider onafhankelijk, waardoor ook buitenlandse datakaarten of kaarten met roamingcontract uitstekend te gebruiken zijn.

De HubbaX is leverbaar via Navistek.com en kost € 899,– inclusief BTW.

www.navistek.com 

terug