Super Lauwersmeer met nieuwe Discoveryinterieur op Boot Düsseldorf

Op Boot Düsseldorf, dat zaterdag haar deuren opende voor het publiek, presenteerde Super Lauwersmeer het gloednieuwe interieurconcept voor de Discovery. Na een drukbezocht weekend kan de Friese jachtbouwer met veel tevredenheid concluderen dat de reacties lovend zijn.

Noem het gerust gewaagd en trendsettend. Want waar menig jacht nog heel ‘scheeps’ en traditioneel oogt, heeft Super Lauwersmeer met de in Düsseldorf tentoongestelde Discovery 45 uitgevoerd in Executive Line-uitvoering, daarmee definitief afgerekend. Het interieur oogt licht, modern en een klasse hoger dan het publiek zou verwachten bij het aan boord stappen. Wanneer men via het achterdek de kajuit instapt zijn de reacties dan ook lovend. Velen kunnen een glimlach niet verbergen en spreken de gebroeders Jousma, de eigenaren van Super Lauwersmeer, met veel positieve woorden toe. Voor velen voelt het interieur van de Discovery als een gezellige en moderne huiskamer waar
hetzelfde comfortniveau als thuis wordt bereikt. En daarmee is het gestelde doel bereikt.

De Discovery 45 debuteerde vorig jaar op Boot Holland, maar bereikt in Düsseldorf een heel ander niveau. Waar het instapmodel – tegenwoordig ‘Comfort’ genaamd – op Boot Holland al positief werd ontvangen, mag de in ‘Executive Line’ uitgevoerde Discovery 45 in Düsseldorf pas echt met de eer strijken. Letterlijk en figuurlijk, want de in het model ingerichte wasruimte, compleet met wasmachine, wasmanden en ingebouwde strijkplank, vormt duidelijk een tweede troef. Ook de volwaardige koelkast, de kelder in de keuken, grote hoeveelheid lades en volwaardige kasten alsook de ruime bedden en de grote douche vallen het publiek in positieve zin op.

De 13,50 meter lange Discovery 45 (prijs vanaf € 349.000,-) ligt nog tot en met zondag 26 januari te schitteren op Boot Düsseldorf. Het schip zal daarna weer naar de werf in Noordbergum worden getransporteerd om daar aan haar trotse eigenaren te worden afgeleverd. Uit het oog verliezen doet de werf het jacht echter niet. De eigenaren hebben een schiphuis gekocht op de aangrenzende haven. Geïnteresseerden kunnen hierdoor gemakkelijk de Discovery 45 komen bezichtigen.

U vindt Super Lauwersmeer in Düsseldorf op stand D36 in hal 15.

Super Lauwersmeer Discovery 45
Lengte: 13,50 meter (over alles)
Breedte: 4,36 meter
Diepgang: 1,15 meter
Gewicht: 17 ton
CE-categorie: B
Motorisering: 150 pk 6-cilinder Iveco (FPT) diesel
Aantal hutten: 3 (standaard 6 slaapplaatsen)
Prijs vanaf: € 349.000,- (inclusief 21% BTW)

www.superlauwersmeer.nl

terug