StormYachts verkoopt eerste Storm X-65 Flybridge op Boot Düsseldorf

Boot Dusseldorf 2014 was op maandag 20 januari al succesvol voor StormYachts. Op de stand van StormYachts werd het contract getekend voor de bouw van de eerste Storm X-65 Flybridge.

Het in Nederland gebouwde aluminium jacht heeft haar thuishaven in de omgeving van Lemmer en zal voornamelijk in de Nederlandse wateren te vinden zijn. De trotse Duitse eigenaar zegt voorlopig genoeg te hebben aan de 3500 kilometer aan Nederlands vaarwater om de komende jaren in alle behoeften te voorzien.

Hij stelde zeer hoge eisen aan comfort en verbruik en heeft extra voorzieningen laten aanbrengen voor langer verblijf aan boord.

Zo heeft het bijvoorbeeld een personal gym, high-tech navigatie, vuilwater reinigingen systeem, etc. Zowel het interieur als het exterieur is getekend door Omega Architects. De door Van Oossanen ontwikkelde innovatieve FDHF-romp garandeert een opmerkelijk laag brandstofgebruik in combinatie en een hoog comfort. Ook bij haar topsnelheid van 22 knopen.

De Storm X-65 biedt veel ruimte aan 6 mensen. Verwacht wordt dat het jacht in april 2015 opgeleverd zal worden.

terug