StormYachts op Boot Düsseldorf

Boot Düsseldorf 2014 zal, als grootste watersportbeurs van Europa, weer duizenden bezoekers trekken. En StormYachts neemt dit jaar voor de 5e keer deel aan dit prachtige evenement. Nu in Hal 6 met een nieuwe en grotere stand. Daar vertellen we u graag waarom de verschillende Storm types zo in trek zijn bij mensen met een onafhankelijke levensstijl.

De belangstelling voor onze jachten is in 2013 weer sterk gegroeid. Dat komt door de toenemende interesse in ons opmerkelijke aanbod, maar zeker ook door de efficiency waarmee het comfort en de snelheid van onze jachten op een bijzondere manier met een ongelooflijk laag verbruik worden gecombineerd!

We hebben u veel nieuws te brengen over onder meer de voortgang van de bouw van de Storm 78, de bijna voltooide X-53F, de nieuwe S-100 en de recente opdracht voor de bouw van een Storm X-65.

Het StormYachts Team kijkt dan ook met interesse uit naar uw bezoek aan ons in Hal 6 – Stand A07. BOOT Düsseldorf wordt gehouden van 18 tot en met 26 januari 2014. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Storm S-78
De komende week legt de schilder de laatste hand aan het verfklaar maken van de romp van de Storm S-78. Hierna start de afbouw. De uiteindelijke kleur wordt in de laatste fase van het afbouwproces aangebracht. Zo kan het reeds aangebrachte verfsysteem goed uitharden waardoor de lak haar volledig glanskracht kan benutten. Ook verkleinen we zo de kans op eventuele beschadigingen die tijdens de werkzaamheden kunnen worden toegebracht.

Helaas kunnen we u de S-78 niet in haar volle glorie op de beurs presenteren. Maar als we nu af gaan op de reacties van belangstellenden, kenners, jachteigenaren en collega jachtbouwers staat ons veel positieve aandacht te wachten.

Wel maken we natuurlijk graag een afspraak met u omdat het jacht in aanbouw te komen bekijken. Wij kunnen u dan uitgebreid uitleg geven over alles wat er mogelijk is en bespreken wat uw specifieke wensen zijn.

www.boot.com

terug