Steeler Yachts breidt uit door overname jachtwerf

Steeler Yachts uit Steenwijk heeft onlangs een jachtwerf overgenomen. Deze locatie ligt naast de huidige Steeler vestiging en de overname betekent voor Steeler een uitbreiding van productiecapaciteit, ligplaatsen en showroomruimte. 

Door de toename van de vraag naar de Steeler motorjachten was Steeler Yachts al geruime tijd zoekende naar een mogelijkheid om uit te breiden. Het beschikbaar komen van deze aangrenzende locatie is in veel opzichten ideaal omdat met name de logistiek tijdens het bouwproces efficiënter kan worden georganiseerd.
Een bijkomend voordeel is dat Steeler aan eigenaren van haar jachten een ligplaats (open of overdekt) kan aanbieden bij de werf. Steenwijk grenst aan Giethoorn en het prachtige natuurgebied de Weerribben en de werf ligt op de doorgaande vaarroute van het IJsselmeer naar Friesland. 

Steeler Yachts is gespecialiseerd in open kuip modellen met een exclusief design en voorzien van een custom-made interieur. De in 2010 geïntroduceerde ‘Next Generation’ modellen worden nationaal en internationaal gezien als de overtreffende trap in wat er qua design mogelijk is in staalconstructies. De interieurs van de Steelers zijn volledig custom-made, een unieke ervaring voor klanten die voor 100% hun eisen en wensen willen realiseren.

De orderportefeuille  is met 10 schepen in aanbouw goed gevuld en het perspectief voor de toekomst ziet de werf positief. Naast de NG lijn heeft de werf in 2013 een mini-revolutie in botenland veroorzaakt met de introductie van de Panorama FlatFloor, een geheel gelijkvloers motorjacht met een ongekende hoeveelheid ruimte en comfort en een spectaculair design. De eerste Panorama is inmiddels in aanbouw en de belangstelling voor dit geheel nieuwe concept is overweldigend.

Innoverend en nu ook investerend gaat Steeler Yachts de toekomst tegemoet, haar slogan “ Yacht with Ambition” steeds meer inhoud gevend.

www.steeleryachts.com

terug