Scheepsmakelaardij Enkhuizen: Van scheepsmakelaar naar aankoopmakelaar

Het roer gaat om bij Scheepsmakelaardij Enkhuizen. Per 1 januari aanstaande stopt Ties van Os met de verkoopmakelaardij en gaat hij verder als aankoopmakelaar. Vanaf dat moment is Van Os op consultancybasis beschikbaar voor koop- en verkoopadvies, taxaties, onderhandelingen, het afwikkelen van transacties, mediation en de begeleiding van ondernemers in de watersportsector.

Van Os: “Ik neem afscheid van de hectiek van de verkoopmakelaardij. Dat zal even wennen zijn, maar voor mij is de tijd gekomen om de aandacht te verleggen; een overdracht van mijn bedrijf is de afgelopen jaren niet tot stand gekomen. In de winter van 1987/1988 ben ik met Scheepsmakelaardij Enkhuizen begonnen. Maar liefst 806 transacties, honderden taxaties en tientallen andere opdrachten hebben we met de professionele hulp van enkele trouwe medewerkers in de loop der jaren met succes afgerond. Daar ben ik trots op, het was een prachttijd. Alle lopende zaken wikkel ik uiteraard normaal af, maar aan het begin van 2014 stopt de verkoopmarketing subiet. De actieve verkoop van traditionele schepen, waar ik met Scheepsmakelaardij Enkhuizen met plezier aan heb getrokken, gaat over naar enkele collega’s die mijn volste vertrouwen hebben.”

Zijn kennis en ervaring neemt Van Os mee naar zijn nieuwe functie. Net als het vertrouwen van opdrachtgevers, verkopers, kopers en ook experts, scheepswerven, bemanningen, notarissen en advocaten. Sinds kort is hij tevens secretaris van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen en behartigt mede de belangen van de erkende jacht- en scheepsmakelaars.

www.scheepsmakelaardij.nl

terug