Organisatie Nationale Sloepen & Motorbootshow 2014 in juni ziet vroege reserveringen als goed teken

De Stichting Watersportweekend, organisator van de Nationale Sloepen & Motorbootshow 2014,  stelt vast dat deelnemers nu veel eerder reserveren vergeleken met 2013. Het aantal boten per deelnemer ligt nu gemiddeld hoger dan in 2012 en 2013. Voor de 14e Nationale Sloepenshow zijn interessante noviteiten aangekondigd. B.v. de nieuwe tender van Interboat Sloepen & Cruisers, de “Interboat Neo L-line”. 

Menken Maritiem komt met de luxe Newport Bass XL. Seafury heeft zijn vaste vertrouwde ligplaats tijdens de show gereserveerd voor niet minder dan 4 sloepen. Voor de Maritieme Markt hebben zich al weer een aantal oude bekende en ook alweer nieuwe deelnemers gemeld. Dat watersportondernemers zich met nog bijna 5 maanden te gaan, nu al aanmelden, ziet organisator Henk Nooter als een ronduit positieve ontwikkeling en bevestiging dat ook de watersport stilletjes uit het dal klimt. De Nationale Sloepen & Motorbootshow 2014 vindt plaats op 21 en 22 juni in de Bataviahaven in Lelystad.

Meer informatie  www.nationalesloepenshow.nl en www.nationalemotorbootshow.nl

terug