Nieuwe Delphia 29 en 34 op grote botenbeurzen

Delphia 29
De Delphia 29 is de opvolger van de populaire 29.2, die tot 2012 werd gebouwd. De opbouw van de Delphia 29 is een vooruitstrevend ontwerp met grote ramen en een eigentijds hoekig design met fraaie flush gemonteerde ramen. De Delphia 29 kan, als een van de weinige merken in deze klasse,  uitgevoerd worden  met 3 volwaardige slaapcabines. Deze mogelijkheid maakt het schip absoluut interessant voor jonge gezinnen en charterbedrijven. Het schip wordt d geleverd met een VolvoPenta D1-13. Standaard wordt de Delphia 29 uitgerust met een helmstok besturing maar ook een stuurwiel is mogelijk.

Het interieur van de Delphia 29 is uit te voeren in diverse houtsoorten. Voor de kieluitvoering heeft de klant de keuze uit  3 mogelijkheden: de vaste kiel met diepgang van 1.82 (standaard), de midzwaard uitvoering zonder ballastaandeel onder het onderwaterschip (CE categorie C) en één ophaalbaar roerblad, en de kielmidzwaard uitvoering met ballastaandeel onder het onderwaterschip (CE categorie B) met dubbel roerblad.  Diepgang  0,4/1,46.

Standaard uitvoering Delphia 29 € 67.758,- incl BTW
De Delphia 29 is te zien op Boot Holland van  7 – 12 februari

Delphia 34
De Delphia 34 volgt de  zeer veel verkochte D 33.3 op. De opbouw van de Delphia 34 is in stijl gelijkgehouden met de Delphia 29 waarbij ook het hoekige design met flush gemonteerde ramen is toegepast.. Het interieur van de Delphia 34, leverbaar in een 2 cabine en 3 cabine uitvoering, kan op verzoek van de klant door Delphia in een zeer eigentijdse stijl met veel lichte tinten of  in een meer klassieke stijl worden afgetimmerd (diverse houtkleuren mogelijk) .

De Delphia 34 wordt standaard geleverd met een Volvo  D1-20 binnenboordmotor. Voor de kieluitvoering heeft de klant de keuze uit 2 mogelijkheden: de vaste kiel met diepgang van 1.85 (standaard) en de kielmidzwaard uitvoering met ballastaandeel onder het onderwaterschip (CE categorie B) met dubbel roerblad. 
Diepgang 0,75/1.90.
Standaarduitvoering Delphia 34 € 85.777,-  incl. BTW

Dealers Benelux

Tornado Sailing Makkum
Jurre Jan Muurling
Tel. 0515 559260
E-mail: jurre@tornado-sailing.nl

Jachtwerf de Grevelingen Scharendijke
Kees Hundersmarck
Tel. 0111 671490
E-mail: info@jachtwerfdegrevelingen.nl

terug