Nieuw: de Enkhuizen 500

De Enkhuizen 500 is al ruim 22 jaar onafgebroken in productie. Een oogstrelend, tijdloos model waarvan vrijwel alle exemplaren nog steeds rondvaren. Een model dat een rechtstreekse kopie van een originele houten Engelse reddingsloep is.

De sloepen die in de beginjaren werden verkocht lagen bijna allemaal gewoon open. Geen buiskap, geen kussenset. Wel een zelflozende kuip en oerdegelijke materialen. In de loop der jaren werd de 500 steeds verder gemoderniseerd. Zo werd er een hydraulisch stuurstand leverbaar met een roerbeslag dat in watering voorkomt. Het comfort werd verbeterd met onder andere watervaste zit- en rugkussens en een kwalitatief hoogwaardige buiskap met roestvrijstalen frame.

Met ingang van modeljaar 2014 leveren we een vernieuwde versie van de Enkhuizen 500. Helemaal aangepast aan de moderne tijd. Met verrassende vernieuwingen. En uiteraard met dezelfde oogstrelende vormgeving van weleer. Wat we precies allemaal hebben gedaan laten we u zien tijdens de introductie op zaterdag 7 februari van 11.00 uur – 16.00 uur. Heeft u geen gelegenheid om dan langs te komen, dan kunt u de nieuwe 500 uiteraard ook bekijken op onze stand 01.350  tijdens de Hiswa 2014.

www.enkhuizensloep.nl

terug