Nieuw bij Kuiper Verzekeringen: verzekering voor elektro- en hybrideboten

Kuiper Verzekeringen te Heerenveen, dé specialist op het gebied van watersportverzekeringen, heeft nu ook een speciale verzekering voor elektro-& hybrideboten ontwikkeld. Dit is gebeurd in samenwerking met EV-NL (Vereniging Elektrisch Varen Nederland) en SEFF (Stifting Elektrysk Farre Fryslân). Kuiper speelt hiermee in op ontwikkelingen in de markt.

De dekking van een EV-verzekering is identiek aan alle andere pleziervaartuigenverzekeringen van Kuiper. Het onderscheidende van de EV-verzekering zit in een eventuele toetsing van de voortstuwingsinstallatie door een expert van EV-NL c.q. SEFF. De kosten van zo een toetsing komen voor rekening van Kuiper Verzekeringen. Dit is een bewuste keuze voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid. Als de voorstuwingsinstallatie voldoet aan de “Minimale eisen Elektrische Vaarsystemen” wordt door Kuiper een premiekorting verleend. De speciale EV-verzekering van Kuiper is bedoeld voor privé-gebruikte elektro- & hybrideboten met een waarde van ten minste € 10.000,-. Naast een specifieke verzekering voor sloepen & vletten en tenders beschikt Kuiper nu dus ook over een maatproduct voor elektro- en hybrideboten. De folders van al deze producten zijn te downloaden via de website van Kuiper.

Tijdens de watersporttentoonstelling BOOT Holland te Leeuwarden lanceert Kuiper haar nieuwe product en wordt de eerst gesloten EV-polis op het SEFF Paviljoen overhandigd aan de verzekeringnemer.

Kuiper Verzekeringen BV
www.kuiperverzekeringen.nl

terug