Nautic Loft: Betaalbare varende design villa

Nautic Design is van mening dat alle boten op elkaar lijken. Ze hebben hun visie middels een revolutionair ontwerp vormgegeven met bekende ontwerpers. De Nautic Loft is een unieke crossover van een yacht met een watervilla.  Het staat voor een herkenbare, revolutionaire vormgeving met elegante lijnen voor een doelgroep die iets bijzonders wil. Boten zijn vaak kostbaar en bieden weinig leefruimte waardoor ze een beperkt gebruik kunnen bieden. De Nautic Loft biedt de ultieme combinatie van huiselijk comfort en de vrijheid van een boot als een (tweede) huis. Uniek door het bieden van design van bekende ontwerpers voor onder de twee ton.  Een hoog afwerkingsniveau, veel binnenruimte die zelf ingericht kan worden om zo te kunnen voldoen aan de wensen van hun klanten, ongeacht leeftijd.  Tevens bieden ze ligplaatsen in grote steden in Europa en Middellandse zee, als spied a terre of zelfs voor permanent gebruik. Door cv, sceptic tanks en generator, volledig selfsupporting voor lang verblijf in jachthaven of buitengaats.

Top Designers
Nederland is toonaangevend binnen de scheepsbouw in de wereld. Nautic Design werkt samen met bekende ontwerpers bij de vormgeving van de Nautic Loft.  Zo heeft Nautic Design onder andere samengewerkt met top ontwerpers als Piet Boon, Jan des Bouvrie en Waterstudio bij het vormgeven van de Limited Edition welke in een beperkte aantallen gebouwd zullen worden.
Standaard voorzien van dubbelglas, luxe en comfort welke tot nu toe nog niet eerder vertoond zijn binnen dit segment.  Nautic Loft is verkrijgbaar als Cruiser en in Sport uitvoering met meer motorvermogen vanaf 13 tot 18 meter lengte.

Nautic Loft, iets bijzonders
Er zijn innovaties toegepast zoals rondom dubbel glas dat doorloopt tot aan de vloer, wat een veel ruimtelijker gevoel geeft en panoramisch uitzicht biedt. Verder overal schuifpuien zodat woonkamer omgetoverd wordt in een overdekt terras, hoge plafonds van 3 meter, split level en vooral het bieden van heel veel ruimte waardoor lang verblijf mogelijk is. Water en elektra worden in jachthaven van de wal onttrokken of middels zonnepanelen. Verder is er optioneel onder andere een waterzuiveringssysteem, een centrale verwarming op diesel zodat men volledig selfsupporting is.

De Nautic Loft is zeer geschikt voor een lang verblijf en biedt veel meer ruimte dan een boot van dezelfde lengte, tegen een gunstigere prijs-kwaliteitverhouding met bovendien veel lagere onderhoudskosten. Nautic Loft staat voor een herkenbare, revolutionaire vormgeving met elegante lijnen voor een doelgroep die iets bijzonders wil.

www.nauticdesign.net

terug