Datacombinatie Yachtverzekeringen verhuist naar Brielle

Per 1 februari aanstaande betrekt Datacombinatie Yacht Verzekeringen wegens gestage groei een nieuw kantoorpand en verlaat dan ook na 26 jaar de locatie aan de Oude Haaven van Hellevoetsluis. Op de nieuwe locatie in Brielle wordt een ruimer kantoorpand betrokken met ruim 700 m2 kantoorruimte, en voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Voor de verzekerden verandert er weinig.

De fax- en telefoonnummers blijven ongewijzigd en dit geldt tevens voor het 24/7 bereikbare SchadeAlarmNummer alsmede de kantoren in Zeeland en Prüm (Duitsland). Door deze verhuizing hoopt Datacombinatie onze dienstverlening verder uit te breiden.

Het nieuwe adres wordt Krammer 4, 3232 HE Brielle. 

Datacombinatie Yacht Verzekeringen B.V.
T: 0181-323211
www.datacombinatie.nl

terug