C-Yacht ontwikkelt nieuwe schepen met Dykstra Naval Architects

Tijdens BOOT Düsseldorf worden op de stand van C-Yacht (stand nr A19, hal 16) de eerste ruwe schetsen (C-Yacht Concept) van Dykstra Naval Architects als ‘praatplaat’ gepresenteerd om met klanten in gesprek te gaan over de nieuw te ontwikkelen schepen. Al tijdens de beurs en na de beurs zullen geïnteresseerden bevraagd worden op hun voorkeuren, wensen en gebruik van hun ‘ideale zeiljacht’. C-Yacht neemt deze mee in de ontwikkeling

“Één aspect staat niet ter discussie….” aldus Jan Muller, eigenaar van de werf Zaadnoordijk Yachtbuilders waar de C-Yacht schepen al decennia worden gebouwd. ”C-Yacht staat voor kwalitatief hoogwaardige schepen, gebouwd met de beste materialen door de beste vakmensen in Nederland. Daar doen wij geen concessies aan.”

De keuze voor Dykstra Naval Architects is dan ook goed te verklaren. Het team van Dykstra tekende onder andere zeer snelle en beroemde J-Class schepen, Bestevaer schepen maar ook de clipper Stad Amsterdam komt van de tekentafel van Dykstra.

U kunt tijdens BOOT Düsseldorf tevens de stand van C-Yacht bezoeken voor meer informatie en de schetsontwerpen van Dykstra Naval Architects, Stand A19, Hal 16.

www.c-yacht.com

terug