B. van den Hoven met Executive 1700 op Belgian Boat Show

Jachtbouwer B. van den Hoven uit Waspik presenteert de Van den Hoven Executive 1700 Op de Belgian Boat Show. Het luxe motorjacht is speciaal ontworpen voor de Franse wateren. Met zijn geringe doorvaarhoogte van 3.45 m en CE-keur A (geschikt voor oceanen) is zijn vaargebied onbeperkt. Zo kan er in de zomer van Nederland door België en Frankrijk naar de Middellandse Zee gevaren worden om daar al varend het najaar en de winter door te brengen.

De Van den Hoven Executive 1700 is bijzonder door zijn metallic romp. Het jacht is modern maar bevat toch een echt scheepsinterieur. In het grote stuurhuis is het voor de kapitein en zijn mede opvarende een grote vaarbeleving. Door zijn ruime achterdek met grote bank met plaats voor vijf personen en vaste tafel en het daarop aansluitende leef stuurhuis, wordt er een vlakke ruimte gecreëerd van ruim 7 meter lang. Twee treden lager, met nog steeds volledige openheid naar het leef stuurhuis gedeelte, vindt men een ruime keuken voorzien van alle nodige keukenapparatuur waardoor ook de inwendige mens aan boord niet vergeten wordt. Hier is tevens een ruime eethoek.

Verder naar voren vindt men een apart dagtoilet, ruime gastenhut met veel kastruimte en badkamer met douchecabine. Via de dinette loopt men een trap omlaag naar de achterkajuit. Hier vindt men eerst twee machinekamers waarvan een gedeelte stahoogte is. Verder naar achteren komen we in een ruime eigenaarshut waar badkamer en slaapvertrek in elkaar overlopen. Deze ruimte is voorzien van een vrijstaand bed, veel kastruimte, bureau en zitje. De Van den Hoven Executive 1700 is een volledig custom built jacht waardoor de opdrachtgever tot in de kleinste details bij betrokken kan zijn.

www.bvandenhovenjachtbouw.nl

terug