Adverteer uw boot gratis op het YachtFocus Prikbord op Boot Düsseldorf

YachtFocus heeft een nieuwe actie voor particuliere bootverkopers. In 2014 plaatsen we op onze stand op Boot Düsseldorf een groot prikbord waarop particuliere bootverkopers gratis hun boot kunnen adverteren.

Zo werkt het:
Vul het formulier in en stuur het op. Er zijn 2 opties:
1. Open het digitale formulier via onderstaande link (let op: het laden kan even duren) en sla dit bestand op op uw computer. Klik op het fotoveld, zoek de digitale foto van uw boot op in uw computerbestanden en selecteer deze zodat de foto in het digitale formulier verschijnt. Vul vervolgens alle gevraagde bootgegevens in. Deze kunt u op de computer intypen. Sla het document nogmaals op en mail dit bestand als bijlage naar office@yachtfocus.com.
2. Heeft u geen digitale foto? Print dan het formulier uit. Plak een foto van uw boot op de aangegeven positie en vul de bootgegevens met pen in. Stuur het geprinte formulier voor 13 januari 2014 op naar:
YachtFocus, Postbus 182, 1180 AD Amstelveen

Wij prikken de pagina op het prikbord. Brengt u het formulier liever langs? We zien u graag op onze stand op Boot Düsseldorf. U vindt ons op standnummer 17C038.

De spelregels:
– Adverteren op het YachtFocus.com Prikbord is geheel gratis.
– Elke particuliere bootverkoper mag meedoen, ook als u nog niet eerder bij YachtFocus adverteerde.
– De sluitingsdatum is 13 januari 2014.
– Stuur uw formulier zo spoedig mogelijk op. Want vol is vol!

Boot Düsseldorf loopt van 18 tot en met 26 januari 2014.

De link naar het formulier
U vindt het formulier via de volgende link: YACHTFOCUS PRIKBORD FORMULIER

terug