Yamaha Marine presenteert nieuwe lichtgewicht F175 buitenboordmotor

De afgelopen jaren heeft Yamaha Marine een reeks innovatieve, geavanceerde, lichtgewicht buitenboordmotoren gepresenteerd. Mede door de toepassing van revolutionaire gewichtsbesparende technologieën introduceert Yamaha Marine voor 2014 één van de lichtste buitenboordmotoren in zijn klasse, de Yamaha F175. Met een gewicht van slecht 225 kg levert deze krachtige lichtgewicht buitenboordmotor meer vaarplezier dan u ooit voor mogelijk zou houden.

De nieuwe F175 is niet alleen standaard uitgerust met het Y-COP antidiefstalsysteem (Yamaha Customer Outboard Protection), maar heeft tevens het SDS dempingsysteem (Shift Dampener System), een elektrisch hydraulisch trim- en tiltsysteem (met groot bereik), variabele trolling, PrimeStart™ startsysteem en optioneel een tilt-limiter. De nieuwe F175 kan eveneens gekoppeld worden aan het Yamaha LAN netwerksysteem, waardoor men de beschikking krijgt over een uitgebreide reeks digitale netwerkmeters en instrumenten. Met dit nieuwe model biedt Yamaha u nu ook de mogelijkheid om uw buitenboordmotor op een nog breder scala aan boten toe te passen.

De nieuwe F175 is voornamelijk ontworpen voor watersporters die een buitenboordmotor met veel vermogen willen, maar dan wel één met compacte afmetingen, een laag gewicht en met een aanzienlijk lager brandstofverbruik dan vergelijkbare modellen. 

De F175 Yamaha-buitenboordmotor is vanaf het voorjaar van 2014 leverbaar.

www.yamaha-motor.eu

terug