Super Lauwersmeer met primeur terug op Boot Düsseldorf

Na een jarenlange afwezigheid is de Friese jachtbouwer Super Lauwersmeer terug op Boot Düsseldorf. Van 18 tot en met 26 januari zal Super Lauwersmeer met een doorontwikkelde versie van de vorig jaar gelanceerde Discovery schitteren in het beurscomplex van de Düsseldorf Messe. Een wereldprimeur die het startschot geeft voor een revitalisering van het merk.

Super Lauwersmeer vernieuwt. Maar zonder daarbij haar historie uit het oog te verliezen. De werf heeft sinds haar ontstaan in de jaren ’60 een naam opgebouwd die synoniem staat voor kwaliteit, flexibiliteit, superieure afwerking en een doordachte bouwwijze. Daar zal de komende jaren modern design en innovatie met trots aan toegevoegd gaan worden. De enthousiaste reacties die
Super Lauwersmeer heeft gehad op de lancering van haar SL-lijn en het instapmodel Discovery geeft te kennen dat de voorzichtig ingezette koers alle reden geeft om een tandje bij te zetten.

Luxueuzer en comfortabeler
Op de beursvloer in Düsseldorf zal de Super Lauwersmeer Discovery schitteren. Het model wordt gepositioneerd boven de Discovery zoals deze zijn werelddebuut beleefde op Boat Holland begin 2013 en tilt het Discovery-gamma naar een hoger plan. Waar de in Leeuwarden voor het eerst getoonde Discovery meer no-nonsense was biedt deze tweede versie binnen de Discovery-lijn meer luxe, comfort en personalisatiemogelijkheden. Het ontstaan van het model is een mooi samenspel tussen de toekomstige eigenaar van het jacht samengesmolten met de visie van de gebroeders Jousma, eigenaren van Super Lauwersmeer.

Kies je designlijn
Uniek aan deze Super Lauwersmeer Discovery is de introductie van de mogelijkheid om optiepakketten te kiezen. Hierbinnen valt een serie met opties welke tegen een aantrekkelijkere meerprijs kan worden aangeboden dan wanneer de opties los worden besteld. Ook voor de interieuraankleding zullen pakketten worden samengesteld waardoor het voor de klant veel eenvoudiger zal worden om een keuze te maken. Aan de onnodig lange lijst met opties, kleurmogelijkheden en te kiezen materialen maken de ontwerpers van Super Lauwersmeer zodoende een einde. Diverse lijnen, van klassiek tot modern zullen kleurencombinaties en materialen combineren tot een kloppend geheel. Dat maakt het voor de klant veel eenvoudiger om zijn of haar jacht naar eigen smaak samen te stellen.

Voorproefje
Met de Discovery laat Super Lauwersmeer in Düsseldorf een voorproefje zien van wat komen gaat. De werf heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar productiefaciliteiten en zal de bijna vijftig jaar ervaring optimaal in gaan zetten om met schitterende nieuwe en vernieuwde jachten op de markt te komen. U vindt Super Lauwersmeer op stand D36 in hal 15.

Technische specificaties
Super Lauwersmeer Discovery 45
Lengte: 13,50 meter (over alles)
Breedte: 4,36 meter
Diepgang: 1,15 meter
Gewicht: 17 ton
CE-categorie: B
Motorisering: 150 pk 6-cilinder diesel
Aantal hutten: 3 (standaard 6 slaapplaatsen)
Prijs vanaf: € 349.000,- (inclusief 21% BTW)

www.superlauwersmeer.nl

terug