Rapsody Yachts introduceert de nieuwe Rapsody R38

Rapsody Yachts heeft het genoegen hun nieuwste model te presenteren, de Rapsody R38. De R38 is met een lengte van 12 meter de nieuwste aanwinst op Rapsody’s modellengamma welke varieert van 9 t/m 25 meter.

De R38 is naast de normale besturing ook uitgevoerd met een joystick systeem voor gemakkelijk manoeuvreren tijdens afmeren en ankeren. Een maximale snelheid van meer dan 45 knopen zal worden gehaald met twee Volvo Penta motoren welke 2 x 300 pk leveren. Binnen bevindt zich een tweepersoonsbed, een royale douche en een riant toilet. Buiten bevindt zich een open keuken, twee custom made stoelen en twee verschillende grote zonnebedden voor drie personen om van de zon te genieten. Het jacht is volledig “Dutch built” volgens de laatste CE-normeringen en de hoogste kwaliteitsnormen.

Diederik van Golen
“De R38 is een aanwinst op Rapsody’s huidige modellengamma. We staan bekend als producent van vintage ogende dagboten die de juiste mix hebben tussen een retro uiterlijk en moderne techniek. Deze nieuwe R38 is hierin de meest geavanceerde Rapsody tot dusver. De trend is om een dag op het water plezier te hebben, waarvoor de R38 perfect is. Het is een erg snel en zeewaardig jacht, gebouwd voor comfort en quality time”.

Over Rapsody Yachts
Rapsody Yachts opereert vanuit Heeg, Friesland, in het hoog segment van de jachtindustrie. Rapsody Yachts is ontstaan uit de jachtmakelaardij waar exclusieve en klassieke werfschepen uit Nederland en Scandinavië werden gerenoveerd en een trotse nieuwe eigenaar vonden. In 1999 startte Rapsody Yachts met het bouwen van nieuwe klassiek gelijnde, snelvarende motorjachten, omdat er een groeiende vraag was naar “state-of-the-art” motorjachten in het topsegment. Al snel werd de fraaie retro-look van de sierlijke Rapsody’s een begrip. Vandaag de dag varen meer dan 300 Rapsody’s over de Europese wateren.

Specificaties Rapsody R38
Lengte 11.99 m
Breedte 3.55 m
Diepte 0.70 m
Motoren 600 pk – 2 x 300 pk Volvo Penta D4
Max. Snelheid 45 + knopen
Constructie Kevlar reinforced – G.R.P.
Classificatie CE B categorie
Prijs 683.500 euro incl. 21% BTW
www.rapsody.nl/r38

terug