Primeur De Gier Maritiem nieuw ontwerp op Boot Düsseldorf

Na de succesvolle oplevering van de De Gier 53 “My Way” – dit najaar – komt De Gier Maritiem tijdens de Boot Düsseldorf met de presentatie van een geheel nieuwe lijn jachten. Intensieve sessies met verschillende jachtontwerpers hebben uiteindelijk een geheel nieuwe en verfrissende lijn opgeleverd. 

De Gier Maritiem gaat deze lijn aanbieden in drie verschillende lengtes met een zeer uitgebreid scala aan opties. Door deze brede keuze kan de toekomstige eigenaar geheel naar eigen wens zijn droomjacht laten bouwen. Met de ontwikkeling van deze nieuwe motorjacht lijn, biedt de werf een nu nog completer aanbod.

De Gier Maritiem zal in antwoord op de inruilvraag in 2014 ook een jachtmakelaardij service aanbieden. Hiermee is de jachtwerf in Enkhuizen allround in nieuwbouw, refit en jachtmakelaardij. U bent welkom om De Gier Maritiem te bezoeken op Boot Düsseldorf stand 15 B 36.

www.degiermaritiem.com

terug