Open Dagen bij Menken Maritiem in Ter Aar en Antaris, Makma en Maril in Woudsend

Menken Maritiem is er het vroegst bij. Deze werf houdt komend weekend, van vrijdag 13 december tot en met zondag 15 december, open huis op de Hoekse Aarkade in Ter Aar. De showroom ligt vol! Alle varianten van de Newport Bass zijn aanwezig, net als diverse scherp geprijsde demoboten en nieuwe boten. “Zo vlak voor de Kerstdagen biedt dit een mooie kans om ervoor te zorgen dat er dit voorjaar een werfgebouwde boot voor u klaar ligt en u op 31 december de Box 3 belasting voorkomt,” legt de werf uit. Menken Maritiem is van 10 tot 17 uur geopend.

Antaris, Makma en Maril zorgen voor een knallend jaaruiteinde. Van 27 tot en met 30 december houden de werven in Woudsend een Oudejaarsshow compleet met mooie aanbiedingen en natuurlijk een schaal overheerlijke oliebollen.

Bent u benieuwd of de botenwerven bij u in de buurt ook een show organiseren? Kijk dan op hun website of bel ze even op.

www.menkenmaritiem.nl

www.antarisboats.com – www.maril.nl – www.makmamarine.nl

terug