Nieuw in 2014: Nationale Motorbotenshow

Op 21 & 22 juni 2014 vindt de “14e Nationale Sloepenshow” en de  “1e  Nationale Motorbootshow”  plaats in de Bataviahaven in Lelystad. De Sloepenshow is een niet meer weg te denken jaarlijkse show die zijn functie in de promotie en marketing van het product sloepen heeft bewezen.  De Nationale Sloepenshow kan al jaren rekenen op een zeer gericht publiek. Die gerichtheid is ook uitgangspunt voor de Nationale Motorbootshow.
 
De Motorbootshow  gekoppeld aan de Sloepenshow toont  daarmee het logische vervolg op de sloep.  De motorboot  tot een lengte van ca. 10-11 meter is veelal  het instapmodel vanuit de sloep. Bouwers en dealers van deze motorboten hebben ons al eerder benaderd  met het verzoek de sloepenshow open te stellen voor hun motorboten.  Motorboten  tot ca.10 meter komt men nu nauwelijks nog tegen op de andere  “droge of natte”  bootshows.

De Nationale Motorbootshow  biedt werven nu de mogelijkheid hun product te presenteren aan een gericht publiek.  Het unieke karakter van de Nationale Sloepenshow is dat het een echte informatie en (ver)koop show is. Dit unieke karakter zal ook voor de Nationale Motorbootshow doelstelling zijn.

Tijdens de show in Lelystad  is proefvaren volop mogelijk.  En toegang voor bezoekers is gratis. De Nationale Motorbootshow biedt  werven de mogelijkheid  ook in economisch zwaardere tijden in beeld te blijven, zonder al te hoge kosten. En direct  in contact te komen met een nieuwe doelgroep. Die van de sloepvaarder die een volgende stap wil zetten naar meer comfort en luxe.

De Stichting Watersportweekend is organisator van de show werkt zonder winstoogmerk. Met de centrale ligging en de hoogwaardige facilitaire voorzieningen heeft de Bataviahaven de reputatie van de perfecte  “natte”  bootshowhaven te zijn.

Zie voor een  impressie www.nationalesloepenshow.nl of www.nationalemotorbootshow.nl

terug