Linssen Yachts blikt terug op 15e Linssen Yachts Boat Show

Van zaterdag 23 tot en met maandag 25 november werd bij Linssen Yachts in Maasbracht weer de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show gehouden. De inmiddels 15e show stond  in het teken van de nieuwe Linssen Classic Sturdy-serie, die met vijf jachten vertegenwoordigd was.

“Het is ons in-house Boat Show-team weer gelukt om een prachtige show neer te zetten. De schitterend ingerichte showroom, de Linssen Boating Holidays-stand en de cateringfaciliteiten waren wederom van bijzonder hoog niveau. We hebben de show afgesloten met negen orders: drie gebruikte jachten en maar liefst zes nieuwe, waaronder twee Classic Sturdy’s, twee Grand Sturdy 40.9’s, een Range Cruiser en een Grand Sturdy 500 Variotop®”, aldus Yvonne Linssen.

Collection & Brokerage Showroom
Ook de gebruikte jachten kregen weer de nodige aandacht in de speciale Collection & Brokerage showroom. In de verwarmde hal kon men diverse gebruikte jachten van 8 tot 15 meter in alle rust bekijken.

Linssen-eigenaren
Op de zaterdag van de show was traditiegetrouw weer het diner van de Nederlandse, Engelse en Duitse eigenarenclubs. Dit jaar gaf kwartetvereniging Animo (waarin Harry Linssen nog steeds actief is) een spetterend optreden, dat door de leden van de eigenarenclubs zeer gewaardeerd werd. Indien u nog geen lid bent, kunt u via www.linssen-owners.eu contact opnemen met een van de clubs.

Linssen Boating Holidays
Ook alle partners van het Linssen Boating Holidays®-netwerk waren aanwezig om informatie te geven over hun vaargebieden en de nieuwste ontwikkelingen in hun vloot. Zo komen er in het seizoen 2014 diverse modellen van de Classic Sturdy in de vloot en worden er verschillende charterlocaties toegevoegd in o.a. België en Nederland. Daarnaast kan men in het seizoen 2014 in Frankrijk maar liefst vier Grand Sturdy 34.9’s huren bij bases van Locaboat in de Bourgogne. Op termijn worden nog vier jachten geleverd, waardoor er bij Locaboat acht Linssen-jachten te huur zullen zijn.

www.linssenyachts.nl

terug