Jonkers Yachts met Dominator 640S op Boot Düsseldorf

De luxe en op maat gesneden Italiaanse motorjachten van Dominator www.dominatoryachts.com zijn sinds 1 mei 2013 verkrijgbaar in Nederland en België via het Zeeuwse bedrijf Jonkers Yachts.

Voor de verkoop van de Dominator jachten, de service- en onderhoudswerkzaamheden daaraan, kunt u terecht bij Jonkers Yachts in Scharendijke. Hiermee heeft Jonkers Yachts zijn bestaande portfolio uitgebreid van luxe zeil- en motorjachten.

Tijdens Boot Düsseldorf die gehouden wordt van zaterdag 18 t/m 26 januari 2014 zal de Dominator 640S zijn debuut maken voor het grote publiek. U bent van harte welkom in hal 6 stand B57 waar u dit bijzondere jacht kunt bekijken.

Tijdens het “Festival de la Plaisance” in Cannes, waar de World Yachts Trophies werden uitgereikt afgelopen september viel de Dominator in de prijzen. De Dominator 640 deed daar zijn naam eer aan, door twee categorieën te winnen; voor het beste interieur design en de beste layout.

Na Boot Düsseldorf zal de eerste Dominator 640S enige tijd bij Jonkers Yachts in Nederland blijven voor een uitvoerige kennismaking en de mogelijkheid voor een proefvaart.

www.jonkers.org 

terug