Hollander Trend 32 op Boot Holland 2014

Op Boot Holland Leeuwarden zal de Hollander Trend 32 voor het eerst aan het grote publiek getoond worden. De grotere versies staan nu ook al in de startblokken. 
Door de specifieke digitale ontwerptechniek krijgt de bouw van de Hollander Trend een seriematig karakter. Hierdoor kan kwaliteit gewaarborgd blijven maar kan deze Hollander Trend voor een zéér aantrekkelijke prijs verkregen worden. Het uitermate goed uitgekiende ontwerp biedt een interieur dat vele watersporters zal aanspreken. De Hollander Trend 32 is standaard reeds voorzien van een 42 Pk Vetus, RVS railing, aluminium ramen, 6 klapbare patrijspoorten, zelflozende kuip, boiler, douche voorzien van alu / glas scherm, ruim apart toilet, afgesloten slaapkamer met vrijstaand bed, comfortabele matrassen, stoffering, etc. Deze Hollander heeft een bijzonder fraai en stoer uiterlijk. Door Vedette Jachtbouw gebouwd, dat staat voor betrouwbare bouwkwaliteiten en dat voor de prijs van nog géén € 120.000,-. De voortstuwing bevindt zich onder de kuipvloer, waardoor dit schip ook weer aan de geluidsnorm van Vedette Jachtbouw voldoet.

L x b x d: 9,65 m x 3,65 m x 0,85 m
Doorvaarthoogte: 2,40 m
Stahoogte kajuit / stuurhuis: 1,96 m
Bedlengte: 2,08 m
Waterverplaatsing: 9,5 ton
Vetus 42 Pk
Prijs € 119.900,-

Vedette 11.30 cabin
Het tweede schip dat Vedette op Boot Holland zal tonen is de Vedette 11.30 cabin. De hele Vedette lijn heeft in de details meer allure gekregen. Zo kan de traditionele spiegel bij alle Vedettes uitgevoerd worden met achtersteven, waarbij men via trappen het gangboord bereikt en vanzelfsprekend ook de spiegeldeur. De getoonde Vedette cabin heeft zo’n spiegel en opvallend is de vaste tweepersoonsbank achter het stuur, fraai in staal uitgevoerd. Het uitgekiende interieur heeft 2 slaapkamers, wasmachine, wasdroger, douche en toilet gescheiden, luxe keuken met corian aanrechtblad, comfortabele rondzit en vanzelfsprekend bij Vedette, een zeer ruime kuip. Met dit schip laat Vedette Jachtbouw zien niet alleen op technisch gebied maar ook op stijl, details, luxe en uitstraling kan voldoen aan alle wensen van de klant. Flexibiliteit staat voorop bij de Vedette lijn. De klant heeft opvallend veel inspraak en uit ervaring blijkt dat de klant daarom niet alleen het varen, maar ook de bouwtijd als een waardevolle belevenis ervaart. 

L x b x d: 11,30 m x 4,15 m x 0,95 m
Doorvaarthoogte (geklapte ramen): 2,11 m
Stahoogte kajuit / stuurhuis: 2,00 m
Bedlengte: 2,05 m
Waterverplaatsing: 11,5 ton
Nanni 60 Pk
CE: B (zee)
Prijs € 189.000,-

terug