X-Yachts introduceert de X6

X-Yachts introduceert de X6, het eerste model in een geplande nieuwe reeks van snelle toerjachten gericht op ‘blue water sailing’.

Dit model combineert de ruimte en het gemak van de inmiddels bekende Xcruising serie met de vooruitstrevende bouwmethodes van de Xperformance serie. In deze klasse van jachten zal de X6 voor aansprekende zeilprestaties garant staan, zowel op de lange afstanden als voor dagelijks gebruik in het bestemmingsgebied.

Veel aandacht wordt besteed aan de ergonomie en de systemen in het jacht zodat het jacht door een kleine bemanning (of zelfs solo) goed gehanteerd kan worden. Onderdeel daarvan is het zeilplan waarin veel opties mogelijk zijn.
De X6 wordt momenteel in samenspraak met ervaringsdeskundigen en potentiële klanten verder ontwikkeld met als doel om de eerste X6 te water laten in 2015.

www.x-yachts.nl

terug