Starclass Yacht Transport introduceert een nieuwe bestemming aan de Cote d’Azur

Starclass Yacht Transport onderhoudt een maandelijkse transport service per zeeschip tussen Scandinavië en de Middellandse Zee, in nauwe samenwerking met onze boeking agenten.

Nice – onze nieuwe bestemming!
Starclass heeft het beleid om flexibel te zijn, en het vaarschema aan te passen aan de wensen van u als klant.
Velen van u gaven aan dat ze graag het jacht direct naar of van de Cote d’Azur willen verschepen. Tot voor kort was Genua de dichtst bij gelegen haven, en dat was niet erg handig.

Jan te Siepe, eigenaar van Starclass Yacht Transport  legt uit; We werden hartelijk verwelkomt door de haven autoriteiten van Nice toen we hun benaderden met het voorstel om Nice onze Mainport te maken aan de Cote d’Azur . De Havenautoriteiten maar ook onze scheepsagent Mathez geven ons maar ook u de volle medewerking om  Nice de perfect jacht transport haven te maken.

Gunstig gelegen, de haven is slechts 15 minuten verwijderd van het vliegveld, zal Mathez u graag van dienst zijn om een bewaakte ligplaats te reserveren in de have in afwachting van de aankomst van het zeeschip, alsmede ook na lossing. De Cours Saleya, de marktplaats van oud Nice met zijn leuke restaurants en charmante open lucht bloemenmarkt ligt op 10 loopminuten verwijderd van de haven. Andere gemakkelijk te bereiken mainports in de middellandse zee die we maandelijks aandoen zijn o.a. Gibraltar, Valencia, Malta, Split en Istanbul.

Nieuwe gratis Yacht delivery service
Verder introduceren we onze gratis jacht delivery service voor jachten naar en van de jachtcarrier. Wanneer u geen tijd heeft om uw jacht eigenhandig langszij het zeeschip te varen, of op te halen, kan een van onze vertrouwde plaatselijke schippers gratis uw jacht  varen tot een afstand van 20 mijl vanaf Nice. U belt ons voor een afspraak betreffende de delivery, en wij verzorgen alles zonder dat u hierbij aanwezig hoeft te zijn.

En als laatste verbetering hebben wij onze vervoersovereenkomst verbeterd. Niet langer een gecompliceerde vervoersovereenkomst, maar een simpel document zonder kleine lettertjes.

Starclass maakt jachttransport gemakkelijk!

http://www.starclassyachttransport.com/

terug