Sea Independent agent voor Tenderline

Yvo Schotman, eigenaar van aluminium botenmerk Tenderline, heeft een deal van wereldformaat gesloten. Tenderline jachten worden sinds kort internationaal bij 32 agenten aangeboden.

In de afgelopen drie jaar wist de jonge botenbouwer 40 aluminium boten te verkopen in het segment tot 8 meter lengte.  Dat de ambitie hier niet bij ophield bleek afgelopen zomer toen Tenderline de Gentleman 34 lanceerde, een snel varend jacht van ruim 10 meter in het topsegment. Dit luxe aluminium jacht is van alle laatste snufjes voorzien.

De bouw van dit jacht was een enorme opgave waarin de botenbouwer erachter kwam dat er heel wat meer bij komt kijken dan bij de kleinere modellen.  De introductie in Nederland was zeer geslaagd en er werd lovend over geschreven in de pers. Toch knaagde er een onbehagelijk gevoel bij Yvo Schotman. Hoe moet je namelijk dit soort jachten verkopen?

Toen begon de zoektocht naar een geschikte partner. Al snel dook op diverse plaatsen de naam Marcel Borgmann op van het bedrijf Sea Independent.  Deze internationale jachtmakelaarorganisatie die vanuit het hoofdkantoor in Nederland opereert beschikt over 32 agenten die wereldwijd het aanbod van Sea Independent verkopen. 

Sea Independent is meer dan een jachtmakelaar alleen, het volledige traject van het scouten naar potentiele kopers en vervolgens de begeleiding tot verkoop heeft voor Yvo Schotman de doorslag gegeven.  De Tenderline slogan “ Onbezorgd Varen”  moest ook gelden voor een potentieel bemiddelende partij.

Naast dat Tenderline de verkoop van haar jachten heeft toevertrouwd aan Sea Independent fungeert de samenwerking ook als klankbord voor wat er leeft in de markt. Zo zijn de gedachten en ideeën over een 13 en 16 meter jacht al in volle gang. Kortom aan ambitie geen tekort bij Tenderline.

Sea Independent
www.seaindependent.com

Tenderline
www.tenderline.nl

terug