Marina Cape Helius is toegetreden tot het Seven Sister netwerk

De Seven Sister’s jachthavens zijn een samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige jachthavens in het Deltagebied. Die als doel hebben watersporters in de gelegenheid te stellen om de Delta beter te leren kennen. Hiervoor hebben de deelnemende jachthavens een onderlinge regeling waarbij bezoekers 25% korting krijgen op een overnachting.

Seven Sister jachthavens worden gekenmerkt door een grote mate van comfort, prima faciliteiten, hoge kwaliteit en gastvrijheid. Daarnaast zijn alle jachthavens onderscheiden met de Blauwe Vlag.

Op de Grevelingen (Marina Port Zélande, Herkingen Marina en Jachthaven Bruinisse), het Veerse Meer (Delta Marina), Oosterschelde (Jachthaven Wemeldinge, Van der Rest Nautic Marina en Roompot Marina) en in de Biesbosch (Jachthaven Biesbosch) zijn deze kwaliteits jachthavens te vinden.

Met de toetreding van Marina Cape Helius tot de Seven Sisters, is de geografische spreiding van Seven Sisters jachthavens vergroot.  Op het Haringvliet is er nu ook een Seven Sister jachthaven vertegenwoordigd. Nog meer vaarplezier als u van haven naar haven vaart in de Delta.

Op de website www.sevensistershavens.nl kunt u meer informatie krijgen over de deelnemende jachthavens en de kortingsregeling.   

terug