International Paint introduceert de vernieuwde en uitgebreide Boatcare range

International Paint, een merk van AkzoNobel, introduceert een vernieuwde en uitgebreide range Boatcare producten voor de Europese markt. De vernieuwde Boatcare range van International herstelt de oorspronkelijke glans en kleur van gelcoat, geschilderde oppervlakken en hardhout. De producten kunnen afzonderlijk of in eenvoudige, flexibele systemen gebruikt worden voor het reinigen, herstellen, beschermen en onderhoud van een verfsysteem. De nieuw ontworpen verpakking identificeert duidelijk alle producten in de productrange en bestaat uit 10 producten, waarvan 6 nieuwe producten. De Boatcare range bestaat uit: Super Cleaner, Stain Remover, Liquid Rubbing, Marine Polish, Polish and Wax, Marine Wax, UV Wax Sealer, Boat Shampoo, Teak Restorer en Teak Oil.

www.yachtpaint.com

terug