Intensieve samenwerking tussen YachtFocus Media en Jonkers Yachts

Jonkers Yachts in Scharendijke heeft YachtFocus gekozen als belangrijkste mediapartner voor zowel 2014 als 2015. Recent tekenden beide partijen een overeenkomst waarin een uitgebreide mediacampagne in YachtFocus Magazine en op YachtFocus.com is vastgelegd. Jonkers Yachts is agent van Linssen Yachts, Dominator Yachts en Maxi Yachts en heeft tevens een mooie vloot schepen in bemiddeling met een kenmerkend hoog niveau van inspectie en refits. Uitgever Jan-Pieter Oosting van YachtFocus Media is zeer tevreden: “Jonkers Yachts is een jong en dynamisch bedrijf met boten van topkwaliteit. Het aanbod sluit perfect aan bij onze media.” Ook Alexander Jonkers, eigenaar van Jonkers Yachts, verwacht veel van de samenwerking: “YachtFocus heeft in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het magazine, OpenBMS en reclamecampagnes op onder andere beurzen waar wij nu de vruchten van aan het plukken zijn. In de laatste negen weken hebben we maar liefst negen schepen verkocht. Nieuw én gebruikt. Het is voor ons dan ook een logische stap om dit te continueren door middel van het maken van een mediapakket voor de jaren 2014 en 2015.”

Jonkers Yachts
T: 0111-673330
www.jonkers.org

terug